Organizacija vjenčanja u inozemstvu
EN
Naše grčko vjenčanje

Naše grčko vjenčanje

Započinjemo ovaj post s najčudotvornijim osvrtom i neizmjernom zahvalom Luna Mellis agenciji što su u ovo ludo vrijeme organizirali naše vjenčanje do savršenstva. Oduvijek smo bili složni u činjenici da ne želimo raskošno vjenčanje s puno uzvanika, već nešto intimno, romantično, a opet posebno i samo naše. Zahvaljujući postevima parova koji su surađivali s Luna Mellis agencijom, lako smo pronašli sve bitnije informacije o vjenčanjima u inozemstvu. Znali smo odmah da je to ono što želimo.

Samu lokaciju (Grčku) odabrali smo metodom da smo relativno blizu Hrvatske, a da zemlja u koju idemo ima neku prepoznatljivost i neki wow efekt za nas. Jonsko tirkizno more i nestvarno bijele plaže bili su nam upravo to. Između tisuću grčkih otoka odabrali smo otok Lefkadu jer nismo htjeli nešto već razvikano i viđeno.

Hotel Porto Galini u kojem smo bili smješteni nadmašio je sva naša očekivanja. Nismo mogli vjerovati što smo za te novce dobili. Osoblje je izrazito susretljivo i ljubazno, čistoća samog hotela, sobe i plaže je na razini, također i usluga wellnesa, renta a car usluge... Sam otok smo obilazili na skuteru što nam je bilo dovoljno da upoznamo ljude i kulturu, a najpoznatije plaže Lefkade obišli smo brodom koji svakodnevno imaju ponudu za turiste. Grci su ljubazni, pravi domaćini no nimalo nametljivi, a cijene su skroz prihvatljive. Tradicionalna jela su nešto što morate probati, uz naravno, neizostavni ouzo.

Odmah pri dolasku u Lefkadu dočekala nas je suradnica Luna Mellis agencije i fotografkinja s kojima smo razradili zadnje detalje. Naše vjenčanje (zbog okolnosti s Covid 19 situacijom) bilo je dan prije povratka u Hrvatsku. Želim ovo naglasiti jer od dana kad smo se sreli s organizatoricom do samog dana vjenčanja, nije bilo nepotrebnih dodatnih sastanaka, poziva, izmjena, promjena. Kao što je bilo dogovoreno sve još dok smo bili u Hrvatskoj, toga su se pridržavali. Mi smo zaista cijelo vrijeme bili opušteni i uživali u ljepotama Grčke, bez bilo kakve napetosti. Znali smo da iza nas stoji tim profesionalaca koji vodi brigu o stvarno svemu i da će sve ispasti super. I to je još jedna stvar koju bih posebno istaknula- i kozmetičarka i frizerka, cvjećar, fotografkinja su odradili ogroman posao i mogu reći da se nikad do tad nisam osjećala bolje i ljepše u svojoj koži.

Zašto vjenčanja u inozemstvu

Neizmjerno smo zahvalni svima što su naš dan, ali i sam boravak u Grčkoj učinili bajkovitom, opuštenim i najljepšim. Da moramo ponovo, nijedan detalj ne bismo mijenjali.

Posebna zahvala gđi. Đurđi na svom strpljenju od samog početka, na 24satnoj dostupnosti (bilo vikend, blagdan, jutro, noć), podršci i savjetima. Napraviti ovakvu organizaciju vjenčanja usred takve globalne pandemije je ravno čudu. Kapa do poda, gđo. Đurđa. Najljepša Vam hvala.

  1. Prethodni
  2. Sljedeći

Come Fly With Us

Kontakt

Svakom upitu za vjenčanje pristupamo individualno. Na upite odgovaramo isključivo uz dogovor za termin za sastanak putem telefona ili mobilnih aplikacija (Skype, Viber, Whatsapp). Molimo obavezno upišite sve potrebne podatke u formularu kako bismo Vam pomogli oko organizacije Vašeg putovanja na vjenčanje.

POŠALJI UPIT

DOGOVORI SASTANAK