Organizacija vjenčanja u inozemstvu
EN

The Most Beautiful Stories

ISKUSTVA NAŠIH MLADENACA

Prekrasna glamurozna i intimna mala vjenčanja u inozemstvu organizirali smo u više od 30 različitih država diljem svijeta, na različitim kontinentima. Ovo su samo neki od naših mladenaca kojima smo organizirali nezaboravna vjenčanja.

MARINA & RAJKO – LEFKADA, GRČKA

Posebna zahvala gđi. Đurđi na svom strpljenju od samog početka, na 24satnoj dostupnosti, podršci i savjetima. Napraviti ovakvu organizaciju vjenčanja usred takve globalne pandemije je ravno čudu. Najljepša Vam hvala.

MARIJA & VLATKO - SEJŠELI

Jako smo sretni što smo odabrali baš ovu agenciju za organizaciju našeg dana jer je 👰💑 sve bilo prekrasno, sve naše želje i maštarije su se pretvorile u stvarnost, sve ono što smo zamišljali vi ste uspjeli ostvariti.Hvala vam što ste bili dio našeg posebnog dana.

NATAŠA & ANDREJ - BALI

Hvala puno na prekrasnoj organizaciji našeg vječanja. Doista je bilo posebno i nismo mogli vjerovati kada je napokon taj dan došao. Sve je bilo presavršeno i do sitnog detalja unaprijed dogovoreno i organizirano. Hvala vam još jednom.

TEA & NIKŠA - MAURICIJUS

Hvala na prekrasnom vjenčanju koje smo imali uz pratnju malog sina i najuže obitelji. Bilo je savršeno.

MARIJA & FRANE - MAURICIJUS

Savršeno organizirano vjenčanje. Iskrene preporuke svima koje se odluče za ovakav tip vjenčanja. Veliko hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji.

TEA & ANTE - MALDIVI

Hvala vam na svemu, predivno iskustvo i putovanje, najveće preporuke od srca. Sve do zadnjeg ste bili s nama i jako samo vam zahvalni na svemu.

MONIKA & BORIS - PORTUGAL

Sve pohvale za odličnu organizaciju! Veliko hvala Đurđa, za savjete, odgovore u kasne sate, mailove, pozive. Ispunili ste i više od očekivanog. Zaista je bilo divno i mogu samo preporučiti budućim mladencima da se prepustite u ove sigurne ruke.

ANĐELA I NIKOLA - SEJŠELI

Naše vjenčanje bilo je prekrasno, upravo onako kako smo i zamišljali: samo nas dvoje, bosonogi na plaži, sa savršenom scenom pjeskovite plaže i plavog mora. Sejšeli su prekrasni i jedva čekamo da ih ponovo posjetimo. Hvala na svemu.

MIRNA & MARKO - MAURICIJUS

Hvala što ste nam omogućili vjenčanje iz snova. Putovanje je bilo savršeno, kao i cijela organizacija našeg crkvenog vjenčanja. Veselimo se ponovnom druženju.

SAŠKA & DENIS - FIDŽI

Samo smo mogli sanjati o dalekom Fidžiju i prekrasnim, bijelim plažama. No kada smo prepustili organizaciji timu Luna Mellis agencije, postali smo svjesni da san postaje stvarnost. Vječanje je bilo kao iz snova, a boravak na Fidžiju nezaboravan. Hvala vam na svakom malom I velikom detalju s kojim ste nam uljepšali naš dan.

EMINA & MIRZA - MAURICIJUS

Odlično i nezaboravno iskustvo. Naše vjenčanje na Mauricijusu bilo je savršeno organizirano. Sve je bilo na vrhunskom nivou. Velika hvala gđi. Đurđi na profesionalnoj suradnji i na savršenoj organizaciji tokom cijelog našeg putovanja. Topla preporuka za sve parove koji žele stupiti u brak da odaberu ovu agenciju za organizaciju vjenčanja.

ANDREA & MARKO, MAURICIJUS

Mauricijus je prekrasan, a vjenčanje na Mauricijusu je vjenčanje u raju. Bilo je nezaboravno, upravo kako smo i zamišljali. Hvala vam od srca. 🖤

VINKA & MILAN - BALI

Prekrasno vjenčanje koje smo spojili s putovanjem u nekoliko azijskih država i time proveli nezaboravan medeni mjesec. Crkveno vjenčanje na Baliju bilo je savršeno, a ono na plaži upravo onako kakvo smo sanjali. Hvala Vam na svemu.

KRISTINA & GORAN, MALTA

Savršeno! Hvala Vam na svemu. Sve je bilo prekrasno i iznad svih očekivanja.

ANDREA & SANDI - MAURICIJUS

Ako tražite drugačije vjenčanje, daleko od svih, opuštenu organizaciju bez stresa - tople preporuke za gđu.Đurđu i ovu agenciju. Individualan pristup, razrađena svaka želja te svaki detalj samo su par sitnica što nas je oduševilo na prvi kontakt, a kasnije sve to (i više) potvrđeno u praksI. Hvala od srca.

IVANA & IVAN - NEW YORK

Savršeno crkveno vjenčanje u NY! Naše vjenčanje smo odgađali tri godine jer nikako nismo uspjevali organizirati vjenčanje kako smo zamislili. Dok nismo naišli na Luna Mellis i Đurđu koja je uspjela svaki detalj organizirati kako smo željeli. Jedno velika hvala.

ANDREA & JURICA - MAURICIJUS

Sve pohvale! Od početka do kraja savršeno organizirano. Preporučam svakome ko traži bijeg od tradicionalnih vjenčanja.

MIHAELA & MARO - BALI

U jako kratkom roku smo uspjeli dogovoriti vjenčanje kao i sve potrebne putne detalje. Agencija je vodila računa o svemu, tako da nismo osjetili nikakav stres ili brigu te smo se prepustili. Na Baliju smo uživali i sve je bilo organizirano upravo onako kako smo I zamislili. Puno Vam hvala.

ŽANA & MARIJO - MAURICIJUS

Preporuke za Luna Mellis i Đurđu, prije točno godinu dana omogućila nam je prekasno vjenčanje iz snova kao i cijelo putovanje na Mauricijus. Do najsitnijeg detalja sve je bilo isplanirano, a mi nismo imali nikakve brige nego samo uživati. Hvala.

IVANA & IVAN - BAHAMI

Naše vjenčanje na Bahamima je bilo pravo karipsko vječanje. Do trenutka silaska na plažu niti nisam osjetila brigu oko vjenčanja. Sve je bilo unaprijed dogovoreno do sitnog detalja. Za svako pitanje mogli smo se obratiti Đurđi i ona bi se bez obzira na vremensku razliku, odmah javljala. Hvala puno što ste učinili naš dan posebnim.

DANIELA & MATIJA, SEJŠELI

Prekrasno vjenčanje. Uživali smo svake sekunde i željeli smo da boravak što duže traje. Jedva čekamo da ponovo posjetimo Sejšele. Hvala na svemu.

ANĐELA & ANTONIO - PARIZ

Naše vjenčanje u crkvi u Parizu je bilo prekrasno, a slikanje po Parizu bilo je nezaboravno. Hvala vam na svemu i ovo je najbolje način kako bez stresa uživati u svom danu.

VEDRANA & DEAN MAURICIJUS

Odlična organizacija i odlično vjenčanje na plaži. Hvala Luna Mellis na svemu. Ovo je bio naš prvi i nezaboravan posjet Mauricijusu, no definitivno ne zadnji.

GORANA & SANJIN - MAROKO

Hvala Đurđi i cijelom timu na savršenog organizaciji našeg vjenčanja u Maroku.

MARTINA & MORENO - MAURICIJUS

Vjenčanje iz snova, iznad naših najvećih očekivanja, proveli smo nezaboravne trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život.Gđa. Đurđa je bila izuzetno susretljiva, simpatična i cijelu organizaciju putovanja obradila je besprijekorno. Jedno veliko - hvala.

INES & VLADIMIR - PORTUGAL

Hvala na savršenoj organizaciji našeg vjenčanja u dvorcu Sintra. Bilo je bajkovito I iznad svih očekivanja.

IVANA & DANIJEL - MALDIVI

Naše vjenčanje na Maldivima učinili ste doista nevjerovatnim. Maldivi su pravi raj na zemlji, a naše vjenčanje bilo je nestvarno. Osjećali smo se kao u raju. Predivno!

MARTINA & ZORAN - KRUZER

Uplovili smo u bračnu luku baš kao što smo i zamišljali; na prekrasnom kruzeru. Prekrasno, prekrasno vjenčanje. Hvala Vam puno.

ANDREA & VANJA - ZANZIBAR

Zanzibar je prekrasan otok i oduvijek smo željeli imati obnovu vjenčanja na takvom egzotičnom mjestu. Bilo je prekrasno, uživali smo svaku sekundu.

DANIJELA & FILIP - PORTUGAL

Hvala na prekrasnom vjenčanju! Bilo je prekrasno.

KARLA & ALEN - MAURICIJUS

Ako sanjate o luksuznom i intimnom vjenčanju na bajkovitoj destinaciji koje je savršeno organizirano do najsitnijeg detalja, a da je vaš jedini zadatak kupiti prstenje, odjeću, prevesti i ovjeriti dokumente i otputovati na svoju destinaciju iz snova, onda ste došli na pravo mjesto jer Luna Mellis Travel je sve to i još puno više. Uistinu, vaše savršeno vjenčanje u inozemstvu započinje s njima. Mi smo samo uživali i nismo skidali osmjeh s lica, a tako ćete i vi. Po stoti puta, hvala Luna Mellis Travel timu i vidimo se opet!

BRANIMIRA & DINO - MAURICIJUS

Sve preporuke za Luna Mellis Travel i Đurđu. Od prvog kontakta jako profesionalno i uslužno, te je naše vjenčanje na Mauricijusu učinila nezaboravnim. Niti jednu sitnicu nije prepustila slučaju i naš posebni dan učinila još ljepšim nego što smo mogli zamisliti. Jednostavno savršeno sve od hotela, transfera, organizacije obreda. Srdačnost, dostupnost, strpljivost i predanost poslu je za svaku pohvalu. Đurđa, hvala vam još jednom na svemu, nadam se da ćemo još puno destinacija otkriti s vama.

NIKOLINA & IVAN - MALDIVI

Teško je sve sažeti u par rečenica, koliko smo oduševljeni, zahvalni Đurđi na putovanju života. Niti jedan detalj nije izostavila, do savršenstva isplaniran put, smještaj, obnova zavjeta. Osjećali smo se sigurno jer smo znali da joj se možemo obratiti u bilo kojem trenutku i dobiti odgovor na postavljeno pitanje. Jednostavno divna, prekrasna osoba s kojom ćemo sigurno planirati još mnoga, mnoga nezaboravna putovanja. Đurđa i Luna Mellis - hvala na svemu!

Gorana & Zoran - Maldivi

Sve pohvale! Sve je bilo savršeno, komunikacija, organizacija, putovanje, vjenčanje... Hvala na svemu.

Come Fly With Us

KONTAKT

Svakom upitu za vjenčanje pristupamo individualno. Na upite odgovaramo isključivo uz dogovor za termin za sastanak putem telefona ili mobilnih aplikacija (Skype, Viber, Whatsapp). Molimo obavezno upišite sve potrebne podatke u formularu kako bismo Vam pomogli oko organizacije Vašeg putovanja na vjenčanje.

POŠALJI UPIT

DOGOVORI SASTANAK